تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/10/07 - 12:16
کد خبر: 253997

رد شایعات "زلزله"

رئیس مرکز پیش بینی زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی گفت: موضوعاتی که در خصوص عامل زلزله تهران مبنی بر آزمایشات هسته ای و هارپ است شایعه هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر محمد مختاری در خصوص شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر اینکه عامل زلزله ۵.۲ ریشتری تهران پروژه هارپ است،  اظهار داشت: این یک مطلب  کاملا رد شده بوده و شایعه ای بیش نیست.

وی با بیان اینکه به هیچ عنوان یک نیروی فضایی نمی تواند چنین زمین لرزه ای در عمق ۲۰_۲۵ کیلومتری را ایجاد کند، عنوان کرد: بحث های فضایی و غیره همگی غیر مرتبط با ایجاد زلزله هستند.

وی در خصوص شایعه دیگری مبنی بر  اینکه آزمایش ها و تست های هسته ای در کشور عامل زلزله تهران و استانی های دیگر است تاکید داشت: این موضوع هم به طور کلی رد شده است زیرا ما در زلزله شناسی از روش هایی استفاده می کنیم که اختلاف بین زمین لرزه و انفجارات هسته ای کاملا قابل تشخیص است و هیچگونه شواهدی در مورد غیر طبیعی بودن زلزله های اخیر وجود ندارد.

به گفته رئیس مرکز پیش بینی زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله،بنابراین زمین لرزه ۵.۲ ریشتری سی آذرماه و پس لرزه ۴.۲ ریشتری بامداد ششم دی در تهران زمین لرزه بوده است و عامل آن نمی تواند انفجارات هسته ای در کشور یا تاثیرات پروژه هارپ از سوی کشور امریکا باشد.

وی با بیان اینکه در هر جای دنیا جان بشر و نجات آن خیلی اهمیت دارد، گفت: در چنین مواقعی دامن زدن به شایعات کار درستی نیست.

وی ادامه داد: خوشحال هستیم که ما با تکنولوژی و دانش دنیا با موارد مربوط به زلزله شناسی و پیشیابی زلزله در کشور و مخصوصا در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندس زلزله هماهنگ و همگام حرکت می کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توان قطع اینترنت استارلینک را داریم
ردپای مشکلات مالی داروخانه‌ها در بروز کمبود دارو
قدردانی بیت آیت‌الله شبیری زنجانی از رهبر انقلاب و مردم ایران
بار سنگین نگهداری از سالمندان بر دوش خانواده‌ها
پیگیری حقوقی و دیپلماتیک برای رفع محدودیت پروازهای خارجی ایران
دولت برای سخت‌ترین سناریوها در مرزهای زمینی آماده شده است
حملات جنگنده‌های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن
از هر اقدام انقلابی علیه بن سلمان در داخل عربستان حمایت می‌کنیم
نه قول قهرمانی می دهم نه حضور در نیمه نهایی؛ باشگاه باید بازیکن بسازد
موافقت کامل تاج با برنامه‌های آماده‌سازی قلعه‌نویی
سکوت در برابر ترور، مرزبندی با خشونت را تضعیف می‌کند
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
رونمایی از بزرگ‌ترین دیوارنگاره دانشگاهی کشور در دانشگاه شهید رجایی
بازداشت ۲ قاچاقچی تروریست با ۱۰۹ قبضه سلاح توسط وزارت اطلاعات
۴ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دریافت کنندگان جوایز بخش ایران انجمن IEEE
مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه‌ها تمدید شد
قهرمان بازی‌های آسیایی: محدودیت موبایل سخت بود، اما جواب داد
نایب قهرمان آسیا: روزگاری میوه می‌فروختم، امروز مدال آسیایی دارم
هرگونه تخطی از رهنمودهای ولی فقیه یعنی آسیب زدن به جامعه / انتقام خون رهبر شهید بر همه واجب است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top